http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Ngeunaan Control Quality

Urang nyekel tighten kualitas ngadalikeun tina pisan dimimitian tungtung jeung Tujuan dina 100% kasalahan gratis. Anjeun tiasa merlukeun pikeun layanan palanggan sanggeus-diobral lamun aya masalah nanaon. Unggal pesenan kudu dialirkeun departemén QC kami saméméh ongkos.

Mun anjeun ngagaduhan requests nguji keur propil aluminium, mangga mamatahan urang jeung kami bakal ngatur nanya otoritas pihak katilu pikeun nguji pikeun produk.

Sabenerna, urang bakal ngilikan sampel munggaran pikeun anjeun pikeun ngonfirmasi kualitas aluminium, lajeng urang baris dimimitian kana loop hareup ngobrol jeung anjeun. Pikeun ngahasilkeun massa, departemén QC kami baris mariksa unggal produk taliti jeung ngahurungkeun kana departemén packing pikeun ngecék deui. Ku kituna lamun manggihan sagala masalah pikeun produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami sarta kami bakal coba pangalusna urang nungkulan aranjeunna. Hatur nuhun rojongan anjeun!

sff (1)
sff (2)