http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Ngeunaan MOQ

parusahaan urang teu ngawates MOQ tina propil aluminium Anjeun hoyong nempatkeun urutan, kakara nurutkeun pamundut customer urang sangkan eta sabenerna. 

Lolobana, anu MOQ tina propil aluminium pikeun urutan customer urang téh keur rujukan kieu:

1.Aluminum Propil

  Sagala propil aluminium kaasup produk aluminium, tilelep panas, propil tube bracket LED, stamping bagian, aluminium screw jsb, éta MOQ maranéhanana nyaéta hiji ton sahenteuna. 

Propil Aluminium 2Small

   propil aluminium Leutik hartosna sésa aluminium leutik atawa bahan leutik. The MOQ pikeun jenis nyaeta 300kg sahenteuna.  

petik éta dumasar kana MOQ ménta pikeun ngahasilkeun. Sabenerna MOQ téh badag, anu Unit petik / harga leuwih handap mangka MOQ leuwih leutik. Urang bakal mertimbangkeun sababaraha faktor pikeun produk anjeun sarta méré harga pangalusna pikeun konsumén urang, sapertos teknologi urang, nu MOQ maneh menta, jenis bahan Anjeun hoyong pilih, pakét, pengiriman barang jsb