http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

FAQs

Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang? Tur ngawartosan layanan anjeun?

Kami pabrik nu geus husus dina ngolah aluminium manufaktur pikeun leuwih ti 10 taun, kayaning bahan industri non-baku, aluminium stamping bagian, oksidasi aluminium, tilelep panas, aluminium screw jsb

Naon kaunggulan anjeun sarta prosés urutan? Nyaeta aya MOQ diperlukeun?

Urang nyadiakeun layanan OEM pikeun ngolah aluminium kalawan harga pabrik di kualitas pangalusna. Prosés urutan nyaeta nu ngirim gambar ka kami, sarta kami bakal analisis gambar anjeun sarta cutatan ka anjeun dumasar MOQ anjeun diperlukeun. (No MOQ diperlukeun, tapi harga pikeun kuantitas leutik bakal jadi leuwih luhur ti kuantitas badag)

Kumaha teh jaminan ti kadali kualitas produk?

Urang nyekel tighten kualitas ngadalikeun tina pisan dimimitian tungtung jeung Tujuan dina 100% kasalahan gratis. Anjeun tiasa merlukeun pikeun layanan palanggan sanggeus-diobral lamun aya masalah nanaon. Unggal pesenan kudu dialirkeun departemén QC kami saméméh ongkos.

Anjeun nyadiakeun sampel? Éta bébas atawa tambahan?

Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang, sarta kaperluan ngirim sampel ka anjeun pikeun ngecék kualitas produk urang jeung prosés téhnologi.

Kumaha bisa jadi prosedur lamun Abdi peryogi ngadamel prototipe anu?

Upami Anjeun gaduh gambar atawa sampel, mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun kami, sarta ngabejaan urang sarat husus Anjeun kayaning bahan, toleransi, perlakuan permukaan jeung jumlah nu peryogi.

Kumaha anjeun kapal produk? Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Sedengkeun pikeun pembuatan sample, umumna éta ngeunaan 5 ~ 10 dinten, tapi ieu nurutkeun kuantitas jeung produk complicated.We bisa kapal aranjeunna ku DHL, suweng jsb sakumaha keur urutan badag ngahasilkeun produk, urang bakal ngilikan aranjeunna ku FOB , waktu pangiriman dumasar kana nagara anjeun hoyong kapal, tapi poé perkiraan aya kira 25 poé.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan eta?

parusahaan urang aya di Jiji Industrial zone, Shanghe Desa, Wangniudun Bandar, Dongguan Kota, nu ngarupakeun kota pangdeukeutna ti Shenzhen, Guangzhou, Hongkong.