http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

CNC Machining

The Jenis Prosés CNC Machining

1. kontrol balik numeris

Umumna disebutkeun, CNC Ngaktipkeun Machining pikeun standar aci kapang manufaktur, kayaning sagala rupa bagian rod, kaasup luhur, pituduh kolom, jeung saterusna, tapi ogé bisa dipaké pikeun manufaktur kapang usaha Rotary jeung ngolah, kayaning kapang suntikan awakna botol , dishware, aci, tipe disk bagéan forging paeh, stamping punch paeh. CNC lathe alatan watesan tina pesawat machining, mindeng ukur bisa dipaké pikeun bagian tina ngolah kapang.

faseef (1)
faseef (2)

2 kontrol panggilingan numeris

Kusabab struktur éksternal kapang anu mangrupa struktur anu leuwih planar, sarta leuwih permukaan gilig kerung jeung beungeut melengkung, jadi aplikasi tina mesin panggilingan CNC, CNC alat mesin panggilingan bisa dipaké pikeun ngabentuk beungeut leuwih kompleks atanapi melengkung kapang anu. Kayaning nyah éléktroda, kapang suntik, maot casting kapang, bisa ogé dipaké dina NC panggilingan. Kalawan ngembangkeun teknologi kontrol machining numeris, anu pusat machining angka panggilingan badag ilahar dipaké dina manufaktur kapang.