http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Equipments pabrik

Wagub pabrik kapang canggih

Fasilitas pabrik Tonjolan

Tonjolan Worshop

parusahaan urang tataman kana sumanget "waragad handap, kualitas luhur, jeung nyieun leuwih mangpaat pikeun klien kami". Employing bakat ti garis sarua jeung adhering ka prinsip "kajujuran, iman alus, hal nyata sarta kajembaran", parusahaan urang ngaharepkeun mangtaun ngembangkeun umum kalayan klien tina boh di imah na mancanagara! 

Canggih Majelis Line

Wagub Anodizing otomatis

nyemprot pipa