http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Layanan kami

Urang nyadiakeun OEM / Nyieun husus jasa pikeun propil aluminium, kayaning tilelep panas, stamping bagian, tube aluminium Dipingpin, propil baku non-industri jsb Firstly, anjeun bakal mertimbangkeun sangkan sampel, Anjeun bisa nyadiakeun gambar atanapi sketsa keur urang kana analisis. Ogé nu bisa ngirim sampel nu tos dipidamel keur urang uninga pamundut anjeun. Ngan anjeun konfirmasi pembuatan sample, urang bisa neruskeun kana produksi masal nu menta.

Perhatikeun yén layanan / Nyieun husus OEM kami nyadiakeun pikeun anjeun milih:

1.Design/Manufacture kapang aluminium, ngalakukeun sidang kapang
2.OEM nu propil aluminium maneh menta
3.we tiasa nawiskeun anodizing jeung perlakuan permukaan
4.we tawaran machining kualitas atanapi karya processing dina harga affordable, kayaning motong, punching, stamping, pangeboran jsb
warna 5.Any geus sadia pikeun bahan aluminium
6.Design/package sésa aluminium nurutkeun pamundut customer urang

Ieu kami pembuatan produk anyar.

2fesfe
sfeges
18
sfe (4)

Mun anjeun minat producsts kami, anjeun tiasa ngahubungan kuring ku cara kontak handap:

Kontak Jalma : Kurnia Cheng

Jabatan: Penjualan Manajer

Telepon NO :. 0086 013713047317

WhatsApp : 0086 013713047317

Skype : 3171b5efd6f7f6d2

Surélék : aluminum_kelly@hotmail.com

Pabrik Alamat : Jiji Industrial Jalan, Shanghe Desa, Wangniudun Bandar, Donguan Kota, Propinsi Guangdong, Cina

Lamun hayang nyaho leuwih parusahaan jeung produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami on garis atanapi klik http://c1213.quanqiusou.cn/contact-us/# pikeun ngirim pesen ka urang tur urang bales ka anjeun pas jéntré.  

bengkel
menyemprot pipeline2
workshop oksidasi
workshop Tonjolan