http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Tentang Kami

DONGGUAN JINRONG aluminium produk CO., LTD. mangrupakeun produsén profésional specializing dina ngolah propil alloy aluminium sarta profil rojongan tina tube LED di China.We Siapkeun kapang panalungtikan sarta pamekaran, desain, aluminium processing jero jeung perlakuan permukaan dina hiji, urang boga tim téknis ngahiji jeung produktivitas tinggi jeung produksi paménta tinggi garis, Kabéh produk urang diliwatan sertifikasi sistim kualitas internasional ISO.

fesfe

Ngaliwatan terus ngaronjatkeun teknis urang jeung inovasi ability.We aya dina posisi ngarah dina ngolah jero industri produk aluminium sarta lingkungan permukaan ramah produk perlakuan technology.Our aluminium geus dilarapkeun lega di sagala widang di pasar domestik sarta diékspor ka Singapura, Malaysia, Thailand, Jerman jeung nagara séjén sarta kawasan.

"Quality heula, reputasi munggaran" nyaeta philosophy.We bisnis urang nyadiakeun produk kualitasna alus sarta jasa kualitas ka konsumén anyar jeung heubeul urang.

sfwefaf

 OEM / Nyieun husus / Layanan Machining Pikeun Milih:

1.Design/Manufacture aluminium kapang, ngalakukeun sidang kapang

2.OEM nu propil aluminium maneh menta

3.we tiasa nawiskeun anodizing jeung perlakuan permukaan

4.we tawaran kualitas machining atanapi karya processing dina harga affordable, kayaning motong, punching, stamping, pangeboran jsb

Warna 5.Any geus sadia pikeun bahan aluminium

6.Design/package sésa aluminium nurutkeun pamundut customer urang

/ Pabrik-gambar /

workshop oksidasi

 

/ Pabrik-gambar /

workshop Tonjolan

 

kamar kapang

kamar kapang

 

Ieu kami pembuatan produk anyar.
Mun anjeun minat producsts kami, anjeun tiasa ngahubungan kuring ku cara kontak handap:
Kontak Jalma : Kurnia Cheng
Jabatan: Penjualan Manajer
Telepon NO .: 0086 013713047317
WhatsApp : 0086 013713047317
Skype : 3171b5efd6f7f6d2
Surélék : aluminum_kelly@hotmail.com
Factory Alamat : Jiji Industrial Road, Shanghe Village, Wangniudun Town, Donguan City,Guangdong Province,China

Layanan kami

Urang nyadiakeun OEM / Nyieun husus jasa pikeun propil aluminium, kayaning tilelep panas, stamping bagian, tube aluminium Dipingpin, propil baku non-industri jsb Firstly, anjeun bakal mertimbangkeun sangkan sampel, Anjeun bisa nyadiakeun gambar atanapi sketsa keur urang kana analisis. Ogé nu bisa ngirim sampel nu tos dipidamel keur urang uninga pamundut anjeun. Ngan anjeun konfirmasi pembuatan sample, urang bisa neruskeun kana produksi masal nu menta.