http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/
  • 10-years
  • aluminium
  • Provide

Welcom mun Dongguan Jinrong Alunimum Produk CO., LTD!

Kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman.

DONGGUAN JINRONG aluminium produk CO., LTD. mangrupakeun produsén profésional specializing dina propil alloy processing aluminium, tube LED, tilelep panas jsb di Cina. Urang Atur panalungtikan kapang jeung ngembangkeun, desain, aluminium processing jero jeung departemén perlakuan beungeut, sarta boga tim téknis hébat jeung produktivitas tinggi na paménta tinggi garis produksi. Sadaya produk urang geus diliwatan sertifikasi Sistim kualitas internasional ISO.

Ngaliwatan terus ngaronjatkeun pangabisa teknis jeung inovasi urang. Kami di posisi ngarah dina ngolah jero industri produk aluminium sarta pengobatan permukaan produk technology.Our aluminium ramah lingkungan geus dilarapkeun lega di sagala widang di pasar domestik sarta diékspor ka sakuliah dunya. "Quality  first, reputation first” is our business philosophy.Thanks for your support.

  • dsfes
  • asfe
  • afesf

Kami OEM / Nyieun husus & Machining jasa:

1.Design/Manufacture kapang aluminium, ngalakukeun sidang kapang

2.OEM nu propil aluminium maneh menta

3.Offer anodizing jeung perlakuan permukaan

4.Offer machining atanapi karya processing dina harga affordable, kayaning motong, punching, stamping, pangeboran jsb

Warna 5.Any geus sadia pikeun bahan aluminium

6.Design/Packing sésa aluminium nurutkeun pamundut customer urang 

FDFESFSEFSE

http://www.aluminum-profiles-supplier.com/su//about-us/