http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

CNC Machining

Llojin e Procesit CNC Machining

1. Kontrolli kthese numerik

Në përgjithësi, CNC Machining për prodhimin e myk standardet bosht, të tilla si të gjitha llojet e pjesëve Rod, përfshirë krye, udhëzues kolonë, dhe kështu me radhë, por gjithashtu mund të përdoret për prodhimin rrotullues myk dhe përpunim, të tilla si injeksion myk e trupit shishe , dishware, bosht, pjesë tipit disk të fallsifikimit vdesin, vulosje grusht vdesin. CNC torno për shkak të kufizimit të avionit përpunimit, shpesh vetëm mund të përdoret për pjesët e përpunimit myk.

faseef (1)
faseef (2)

2 bluarje kontrollit numerik

Sepse struktura e jashtme e myk është më shumë struktura planare, dhe më shumë sipërfaqe konkave konveks dhe sipërfaqe të lakuar, kështu aplikimin e makinës CNC mulliri, CNC mjet frezë mund të përdoret për të formuar një sipërfaqe më komplekse apo lakuar e myk. Të tilla si EDM elektrodë, myk injeksion, vdesin hedh myk, mund të përdoret gjithashtu në NC mulliri. Me zhvillimin e teknologjisë numerike përpunimit të kontrollit, i madh qendra machining numri mulliri është përdorur shpesh në prodhimin e myk.