http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Pajisje Fabrika

Mold avancuar Prodhimi Workshop

Nxjerrje Prodhimi Facility

nxjerrje Worshop

Kompania jonë aderon në frymën e "kosto më të ulët, cilësi të lartë, dhe duke e bërë më shumë përfitime për klientët tanë". Punësuar talentet nga të njëjtën linjë dhe respektimi i parimit të "ndershmëri, besim të mirë, gjë e vërtetë dhe sinqeritet", kompania jonë shpreson për të fituar të zhvillimit të përbashkët me klientët nga të dy në shtëpi dhe jashtë vendit! 

Kuvendi i avancuar Line

Automatike Anodizing Workshop

spërkatje Pipeline