http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

фабрика за опрема

Напредно мувла производство работилница

Истиснување Производство објектот

истиснување Worshop

Нашата фирма се придржува на духот на "намалување на трошоците, повисок квалитет, и правење на повеќе бенефиции за нашите клиенти". Вработување на таленти од истата линија и да се почитуваат принципот на "чесност, добра волја, вистински и искреност", нашата компанија се надева дека ќе се здобијат со заеднички развој со клиенти од дома и во странство! 

Напредно склопување

Автоматско Анодизирање Работилница

прскање гасовод