http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Rembakan

Apa sing pabrik utawa perusahaan dagang? Lan ngomong layanan?

We are a pabrik kang wis specialized ing Processing aluminium Manufaktur kanggo luwih saka 10 taun, kayata material industri non-standar, aluminium stamping part, oksidasi aluminium, sink panas, aluminium meneng etc.

Apa kaluwihan lan proses urutan? Apa ana MOQ dibutuhaké?

We nyedhiyani layanan OEM kanggo Processing aluminium karo rega pabrik ing kualitas paling apik. Proses supaya iku sing ngirim gambar kanggo kita, lan kita bakal analisis drawing lan Kutipan kanggo sampeyan adhedhasar MOQ sing dibutuhake. (No MOQ dibutuhake, nanging rega jumlahe cilik bakal luwih saka jumlahe amba)

Carane iku babar pisan saka kontrol kualitas produk?

We terus ngencengi kualitas Ngontrol saka awal banget kanggo mburi lan Yahoo ing 100% kesalahan free. Sampeyan bisa mbutuhake kanggo layanan customer-sale yen ana masalah. Saben pesenan kudu liwati liwat departemen QC kita sadurunge kapal.

Aja sing nyedhiyani conto? Apa free utawa ekstra?

Ya, kita bisa kurban sampel kanggo daya free nanging ora mbayar biaya barang, lan tujuan ngirim conto kanggo sampeyan kanggo mriksa kualitas produk kita lan proses teknologi.

Carane bisa dadi prosedur yen aku kudu nggawe rancangan ing?

Yen sampeyan duwe gambar utawa conto, please aran gratis kanggo ngirim kita, lan marang kita syarat khusus kayata material, toleransi, pangobatan lumahing lan jumlah sing kudu.

Carane kowe kapal produk? Suwene wektu pangiriman Panjenengan?

Minangka kanggo nggawe sampel, umume iku kira 5 ~ 10 dina, nanging miturut jumlahe lan produk complicated.We bisa kapal mau dening DHL, EMS etc. Kanggo supaya amba kanggo ngasilaké produk, kita bakal kapal mau dening FOB , wektu pangiriman adhedhasar negara sing seneng kapal, nanging ing dina kira-kira 25 dina.

Where is pabrik Panjenengan located Carane aku bisa bukak iku?

Our company is located in Jiji Industrial zone, Shanghe Village, Wangniudun Town, Dongguan City, kang dumunung ing kutha paling cedhak saka Shenzhen, Guangzhou, Hongkong.