http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

CNC Machining

Type of Proses CNC Machining

1. kontrol nolèh angka

Umumé ngandika, CNC Nguripake Machining kanggo standar batang jamur Manufaktur, kayata kabeh jinis bagean rod, kalebu ndhuwur, nuntun kolom, lan ing, nanging uga bisa digunakake kanggo Manufaktur jamur Rotary lan Processing, kayata jamur injeksi saka awak botol , dishware, batang, jinis disk bagean saka forging die, stamping doyo die. CNC lathe amarga watesan saka bidang mesin, asring mung bisa digunakake kanggo bagean saka Processing jamur.

faseef (1)
faseef (2)

2 kontrol panggilingan angka

Amarga struktur njaba saka jamur punika struktur liyane planar, lan liyane lumahing gilig cekung lan lumahing sudhut mlengkung, supaya aplikasi saka mesin panggilingan CNC, CNC alat mesin panggilingan bisa digunakake kanggo mbentuk permukaan liyane Komplek utawa sudhut mlengkung jamur. Kayata EDM elektroda, jamur injeksi, mati casting jamur, bisa uga dipigunakaké ing NC panggilingan. Kanthi perkembangan teknologi kontrol mesin angka, tengah mesin nomer panggilingan gedhe wis umum digunakake ing Manufaktur jamur.