http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Equipments pabrik

Workshop Industri Mold Lanjut

Facility Industri Extrusion

extrusion Worshop

Our company, Protestan, semangat "biaya murah, kualitas sing luwih dhuwur, lan nggawe liyane keuntungan kanggo kita klien". Makaryakke talents saka baris sing padha lan adhering prinsip "kejujuran, apik iman, bab nyata lan ikhlas", perusahaan kita ngarep-arep kanggo gain pembangunan umum karo klien saka loro ing ngarep lan luar negeri! 

Advanced Majelis Line

Workshop Anodizing otomatis

uyuh Pipeline