http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/

Babagan awake dhewe

DONGGUAN Jinrong Aluminium, Barang CO., LTD. punika Produsèn profesional spesialisasine ing proses profil aluminium profil support tabung LED ing China.We Set jamur riset lan pangembangan, desain, aluminium jero Processing lan perawatan lumahing ing siji, kita duwe tim technical kaliyan dhuwur produktivitas lan produksi dhuwur dikarepake line, Kabeh barang kita liwati sertifikat sistem kualitas internasional ISO.

fesfe

Liwat saya Ngapikake technical kita lan inovasi ability.We ana ing posisi anjog ing jero Processing saka industri produk aluminium lan lingkungan lumahing loropaken produk perawatan technology.Our aluminium wis Applied digunakake ing macem-macem kothak ing pasar domestik lan diekspor kanggo Singapore, Malaysia, Thailand, Jerman lan negara liyane lan wilayah.

"Quality pisanan, ajining diri pisanan" iku philosophy.We bisnis kita nyedhiyani produk kualitas lan layanan kualitas kanggo pelanggan anyar lan lawas kita.

sfwefaf

 OEM / Kustomisasi / Layanan Machining Kanggo Milih:

1.Design/Manufacture aluminium jamur, apa nyoba jamur

2.OEM profil aluminium sing njaluk

3.we bisa kurban anodizing lan perawatan lumahing

4.we nawarake kualitas mesin utawa karya Processing ing prices terjangkau, kayata nglereni, punching, stamping, ngebur etc.

werna 5.Any kasedhiya kanggo material aluminium

6.Design/package bagéan aluminium miturut request customer kang

/ Pabrik-Gambar /

bengkel oksidasi

 

/ Pabrik-Gambar /

bengkel extrusion

 

kamar Mold

kamar Mold

 

Iki kita nggawe produk anyar.
Yen kapentingan ing producsts kita, sampeyan bisa hubungi kula dening cara kontak ing ngisor iki:
Contact Person : Kelly Cheng
Jeneng pegawean: Sales Manager
Telpon ora ana .: 0086 013713047317
Samsung : 0086 013713047317
Skype : 3171b5efd6f7f6d2
E-mail : aluminum_kelly@hotmail.com
Factory Address : Jiji Industrial Road, Shanghe Village, Wangniudun Town, Donguan City,Guangdong Province,China

Layanan kita

We nyedhiyani OEM / ngganti layanan kanggo aluminium profil, kayata sink panas, stamping part, aluminium tabung Led, profil standar non-industri etc. Sepisanan, sampeyan bakal nimbang kanggo nggawe conto, sampeyan bisa nyedhiyani gambar utawa sketsa kanggo kita analisis. Sampeyan uga bisa ngirim sampel wis rampung kanggo kita ngerti penjenengan. Mung sampeyan konfirmasi nggawe sampel, kita bisa nerusake menyang produksi massa sing njaluk.