http://www.aluminum-profiles-supplier.com/about-us/
  • 10-years
  • aluminium
  • Provide

Sakarepku kanggo Dongguan Jinrong Alunimum Products CO., Ltd!

Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman.

DONGGUAN Jinrong Aluminium, Barang CO., LTD. punika Produsèn profesional spesialisasine ing profil alloy Processing aluminium, tabung LED, sink panas etc. ing China. We Setel riset jamur lan pembangunan, desain, aluminium jero Processing lan departemen perawatan lumahing, lan duwe tim technical gedhe karo dhuwur produktivitas lan dhuwur dikarepake produksi baris. Kabeh produk kita wis liwati sertifikat sistem kualitas internasional ISO.

Liwat saya Ngapikake kemampuan tèknik lan inovasi kita. We are ing posisi anjog ing jero Processing saka industri produk aluminium lan perawatan lumahing produk technology.Our aluminium lingkungan loropaken wis Applied digunakake ing macem-macem kothak ing pasar domestik lan diekspor kanggo kabeh ndonya. "Quality  first, reputation first” is our business philosophy.Thanks for your support.

  • dsfes
  • asfe
  • afesf

Kita OEM / Kustomisasi & Machining layanan:

1.Design/Manufacture jamur aluminium, apa sentosa jamur

2.OEM profil aluminium sing njaluk

3.Offer anodizing lan perawatan lumahing

4.Offer mesin utawa karya Processing ing prices terjangkau, kayata nglereni, punching, stamping, ngebur etc.

werna 5.Any kasedhiya kanggo material aluminium

6.Design/Packing bagéan aluminium miturut request customer kang 

FDFESFSEFSE

http://www.aluminum-profiles-supplier.com/jw//about-us/